Întrebări frecvente

Cât timp trebuie să iau tabletele pentru a se vedea efectul?

În cazul administrării regulate, după 90 de zile se văd primele semne ale schimbării. Timpul necesar pentru producerea rezultatelor depinde de trăsăturile genetice, starea generală de sănătate şi de alţi factori individuali, dar, cu timpul, efectele se produc la toată lumea.La ce mărime mă pot aştepta?

În general, vă puteţi aştepta la o creştere de la 1/2 până la 2 mărimi. În cazul sânilor mai mici, se observă o schimbare mai pronunțată decât în cazul sânilor mai mari.După terminarea tratamentului schimbarea va fi permanentă?

Schimbarea nu dispare după întreruperea tratamentului cu Breast Actives. În cazul în care aţi ajuns la mărimea dorită, puteţi opri tratamentul. Dar lăsarea sânilor şi încrețirea pielii survenite din cauza îmbătrânirii, scăderii bruște în greutate (dietelor drastice), precum şi în urma renunţării la un sport de performanţă – toate acestea pot diminua efectele tratamentului.Tabletele se pot lua în timpul sarcinii, respectiv în timpul alăptării?

Unele componente ale produsului nu sunt recomandate în timpul sarcinii şi nici în timpul alăptării. Din acest motiv, nu recomandăm administrarea tabletelor Breast Actives în aceste perioade.Cum se administrează tabletele?

Trebuie administrate două tablete înainte de masă. Dacă se respectă doza recomandată, o cutie de Breast Actives este suficientă pentru o lună. În vederea obţinerii celui mai bun rezultat, cele două tablete trebuie administrate separat, în diferite perioade ale zilei (de exemplu, o capsulă dimineaţa şi o capsulă la amiază).Breast Actives se poate folosi ca anticoncepţional?

Nu. Produsul nu influenţează contracepţia. Multe femei folosesc produsul împreună cu tabletele anticoncepţionale.Breast Actives poate cauza creşterea greutăţii?

Da, dar această creştere rezultă din creşterea sânilor, şi doar acolo se va observa.Are efecte secundare?

Breast Actives este fabricat exclusiv din materii prime naturale și nu are efecte secundare cunoscute. Totodată, în timpul tratamentului se recomandă reducerea consumului de cofeină şi de ţigări.