^ ˇ
 

Gyakori kérdések

Mennyi ideig kell szedni a tablettákat, hogy a hatás észlelhető legyen?

A változás kezdetleges jelei, a rendszeres szedés esetén 90 nap után észlelhetőek. A hatás kifejtéséhez szükséges idõ függ a genetikai adottságoktól, az általános egészségi állapottól, és egyéb egyéni tényezõktõl, idõvel azonban mindenkinél érezhetõ.Mekkora méretváltozásra lehet számítani?

Általában ½-től 2 méretnyi növekedésre lehet számítani. Kisebb mellek esetén általában nagyobb változás tapasztalható, mint eleve nagyobb mellek esetén.A kúra befejezése után a változás maradandó lesz?

A változás, a Breast Actives szedésének abbahagyását követően nem szűnik meg, a kívánt növekedés elérése esetén a termék szedése abbahagyható. A mellekre azonban az öregedés, fogyás, valamint megerőltető sportolás miatt bekövetkezett megereszkedés, ráncosodás ugyanolyan hatással van, mint a készítmény szedése nélkül.A terhesség, valamint a szoptatás ideje alatt is szedhető?

Nem, a termék egyes összetevői nem ajánlottak a terhesség, valamint a szoptatás ideje alatt, ebből kifolyólag nem ajánljuk a Breast Actives használatát ez időszakban.

Hogyan kell használni a tablettákat?

Napi két kapszulát kell bevenni étkezés előtt. A javasolt napi adagot betartva egy doboz Breast Actives egy hónapig elegendõ. A legjobb hatás érdekében a két kapszulát egyenként kell bevenni a különbözõ napszakokban (például egy kapszula reggel és egy kapszula délben).A Breast Actives használható fogamzásgátlásra?

Nem. A termék nem befolyásolja a fogamzásgátlást. Sokan használják termékünket fogamzásgátló mellett.Okozhat a Breast Actives súlygyarapodást?

Igen, viszont ez a súlygyarapodás a mellek növekedéséből származik és csakis ott észlelhető.Van bármilyen mellékhatása?

A Breast Actives kizárólag természetes alapanyagokból készült, nincs ismert negatív mellékhatása. Ugyanakkor a kezelés időtartama alatt ajánlott a koffein valamint a cigaretta használat csökkentése.