^ ˇ
 

Mellimplantátumok


Az immunrendszer reakciója a szilikonnal szemben

A mellimplantátumokban többféle kémiai anyag létezik, melyek az emberi szervezetben különböző problémákat idézhetnek elő. A szilícium (Si) az alapelem és az immunrendszer változásait idézi elő. A szilícium a természetben kvarc vagy SiO2 formában található. A szilikon gél egy szintetikus anyag, mely 38% szilíciumot tartalmaz. A kvarc 45% szilíciumot tartalmaz. Előfordul a szilikongél lassú szivárgása az implantátumból a félig áteresztő membránon át, és az implantátumot körülvevő tokon keresztül. Ezt az immunrendszerünk kicsi falósejtjei átveszik és felfalják. A gél e sejtekbe van beágyazódva, melyek keringenek az egész testünkben. A gél felbomlik kvarcra és szilíciumra, melyek az immunrendszer elállításához vezet. Így antitestek termelődnek a szilikon, de a protein komplex ellen is, mely autóimmun betegségekhez vezet.

Alább megtalálják a szakemberek által megvizsgált mellimplantátumokban található kémiai vegyületeknek a listáját.

Metiletil-keton butanon, ciklohexán, izopropilalkohol, denaturált szesz, aceton, poliuretán, lakkoldószer, etil acetát, epoxigyanta, epoxi erősítő, amin, nyomdafesték, toluol, freon, szilikon, formaaldehid, folyósító anyag, tisztító sav, Eastman 910 ragasztó, hintőpor, festék pigmentek mint emulzió, vegytisztító oldószer (Oakite), etilénoxid, carub, xilol, hexán, ciklohexanon, antioxidáns, cinkoxid, nafta oldó, fenol benzén – mely közismerten rákkeltő hatású!!!

HASONLÓKÉPPEN .... polivinilklorid (folyékony vinil), az összes orvosi berendezés összetevője, a csövektől a gélig, az Edwards Laboratórium termékei.

Metilénklorid - ez felbomlik a szervezetben, megakadályozza az oxigén keringését a vérben. Átalakítja a szénmonoxidot és a központi idegrendszer gyengüléséhez vezet.