BreastAvtives
sani inainte dupa

Ce spun clientii ?

“ Va scriu pantru a va spune – Multumesc! Nu am crezut niciodata ca mi-as putea mari sanii fara interventii chirurgicale. BreastActives mi-a dovedit ca m-am inselat! De cand am inceput programul dumneavoastra am castigat 2 cupe intregi iar forma si fermitatea sanilor mei s-a imbunatatit in mod semnificativ. Nu va pot multumi indeajuns.”
( Veronica)

Intrebari frecvente

 1. Cum functioneaza crema pentru marirea sanilor BreastActives ?

 2. In cat timp voi observa efectele cremei BreastActives?

 3. BreastActives are efecte secundare ?

 4. Incep o dieta noua. BreastActives ma va ajuta sa imi mentin marimea sanilor chiar daca pierd in greutate? Se pare ca sanii mei scad mereu ori de cate ori pierd in greutate.

 5. BreastActives va provoca cresteri in greutate in alte parti ale corpului meu?

 6. Cat timp ar trebui sa continue o femeie sa foloseasca BreastActives?

 7. La inceput am observat o crestere semnificativa a marimii sanilor. Totusi, cresterea a ‘incetinit’. Ar trebui sa continui sa folosesc suplimentul de marire a sanilor?

 8. Cat de des trebuie aplicata crema ?

 9. Trebuie sa continui sa folosesc programul de marire a sanilor pentru a pastra rezultatele optinute?

 10. Unde este produsa crema pentru marirea sanilor?

 11. Am nevoie de reteta pentru a folosi BreastActives ?

 12. Cum imi este livrata comanda?


Cum functioneaza crema pentru marirea sanilor BreastActives ?

Crema BreastActives este produsa dintr-un amestec original de plante care contin fitoestrogeni ce au dovedit ca pot duce la marimea sanilor unei femei prin stimularea dezvoltarii unor celule noi in glandele mamare. Corpul dumneavoastra raspunde cremei BreastActives exact asa cum raspunde in cazul pubertatii sau al sarcinii: prin dezvoltarea unui tesut glandular innoit in zonele receptive ale sanilor.


 Back to top

In cat timp voi observa efectele cremei BreastActives?

Deoarece fiecare femeie are propriul ei metabolism, efectele lui BreastActives variaza. Multe femei incep sa simta o crestere in volum chiar dupa doua saptamani, alte femei trebuie sa urmeze programul timp de 4-6 saptamani pana ajung sa simta schimbari pozitive. In general, femeile mai slabe si cu sani mai mici incep sa simta efectele mai repede decat femeile cu sani mai plini care folosesc BreastActives pentru a le ridica sau tonifia sanii. In majoritatea cazurilor, se vor observa cresteri de la o jumatate pana la doua masuri ale cupei in doar 3 luni.


 Back to top

BreastActives are efecte secundare ?

Nu exista efecte secundare. S-ar putea sa simtiti dureri minore in zona sanilor in timpul tratamentului. Aceasta senzatie este similara cu aceea din perioada pubertatii, cand are loc prima dezvoltare a sanilor. Mai mult, se stie ca BreastActives ajuta la reducerea simptomelor premenstruale, menopauzei si insomniei. De asemenea BreastActives ajuta la crearea unui comfort emotional precum si la scaderea in greutate. Foarte rar, pot aparea reactii alergice la una dintre plantele ce intra in compozitie caracterizate ca fiind iritatii usoare ale pielii. In acest caz trebuie sa se opreasca folosirea produsului sau sa se reduca dozele zilnice, in functie de severitatea iritatiei.


 Back to top

Incep o dieta noua. BreastActives ma va ajuta sa imi mentin marimea sanilor chiar daca pierd in greutate? Se pare ca sanii mei scad mereu ori de cate ori pierd in greutate.

Da, un procent estimat de 60-70% dintre femei care folosesc formula noastra de marire naturala a sanilor urmeaza in prezent o dieta dar aceste femei raporteaza totusi rezultate excelente cu ajutorul cremei BreastActives. Totusi, rezultatele suplimentului de marire a sanilor nu va fi atat de pronuntat la femeile care pierd excesiv in greutate, de ex. 20-30% din greutatea lor anterioara.


 Back to top

BreastActives va provoca cresteri in greutate in alte parti ale corpului meu?

Nu. BreastActives urmareste in mod special dezvoltarea glandelor mamare. Nu au fost sesizari despre femei care au crescut in greutate datorita cremei pentru marirea sanilor BreastActives.


 Back to top

Cat timp ar trebui sa continue o femeie sa foloseasca BreastActives?

Femeile au metabolisme diferite si prin urmare vor obtine rezultate diferite. Totusi, va recomandam sa luati BreastActives cel putin timp de 3-6 luni, in functie de cat de plini vreti sa arate sanii dumneavoastra.


 Back to top

La inceput am observat o crestere semnificativa a marimii sanilor. Totusi, cresterea a ‘incetinit’. Ar trebui sa continui sa folosesc suplimentul de marire a sanilor?

Acesta este un lucru comun, adeseori femeile ajung la un anumit nivel urmat de o alta perioada de crestere semnificativa. Continuati sa folositi suplimentul timp de alte 6-8 saptamani pentru rezultate maxime


  Back to top

Cat de des trebuie aplicata crema?

Trebuie sa aplicati crema o data pe zi, de preferinta dupa ce ati facut dus.


 Back to top

Trebuie sa continui sa folosesc programul de marire a sanilor pentru a pastra rezultatele optinute?

Nu. Celulele aditionale ce vor creste in glandele mamare vor fi permanente. Totusi, toate celulele tind sa se micsoreze in timp si folosirea periodica a produsului va va ajuta sa mentineti rezultatele dorite.


  Back to top

Unde este produsa crema pentru marirea sanilor?

Crema pentru marirea sanilor BreastActives este produsa si ambalata de compania HealthBuy (Ultra Herbal), in Statele Unite ale Americii sub control strict, in laboratoare atestate de FDA.


 Back to top

Am nevoie de reteta pentru a folosi BreastActives ?

Nu, pentru ca BreastActives este un supliment complet natural, nu aveti nevoie de reteta.


 Back to top

Cum imi este livrata comanda?

Comenzile sunt procesate in maxim 24 de ore de la primire. Produsle sunt livrate prin intermediul unui curier rapid si ajung la destinatie in max. 48 de ore de la livrare. Atat livrarea cat si manipularea sunt complet confidentiale astfel incat nimeni nu va sti ce ati comandat in afara de dumneavoastra.


COMANDÃ ACUM!