BreastAvtives
sani inainte dupa

Ce spun clientii ?

“ Va scriu pantru a va spune – Multumesc! Nu am crezut niciodata ca mi-as putea mari sanii fara interventii chirurgicale. BreastActives mi-a dovedit ca m-am inselat! De cand am inceput programul dumneavoastra am castigat 2 cupe intregi iar forma si fermitatea sanilor mei s-a imbunatatit in mod semnificativ. Nu va pot multumi indeajuns.”
( Veronica)

Cum actioneaza BreastActives

BreastActives stimuleaza si simuleaza procesul natural de crestere a sanilor ce are loc in perioada pubertatii si a sarcinii

In perioada pubertatii, estrogenii proprii dezvoltarii tesutului sanului sunt produsi in mod natural de corpul unei femei. In consecinta, marimea, forma si volumul sanilor sunt in totalitate dependente de durata pubertatii si de echilibrul diversilor hormoni.

Cercetarile medicale au aratat ca dezvoltarea tesutului sanilor depinde de echilibrul delicat dintre progesteron, estrogen, prostgrandine, prolactina si alte elemente. Un dezechilibru al acestor hormoni poate avea drept rezultat sani slab dezvoltati, deformati si/sau lasati, probleme cu care se confrunta majoritatea femeilor din zilele noastre.

Plantele din crema BreastActives au fost selectionate cu grija pentru capacitatea lor de a influenta tesutul glandular al sanului. Plantele din reteta noastra nu contin estrogen, progesteron sau alti hormoni feminini. Totusi, ele contin fitoestrogeni.

Fitoestrogenii sunt un grup de substante ce se gasesc in plante ce au proprietati estrogene moderate. Fitoestrogenii au efect asupra acelorasi celule receptoare ca si estrogenul veritabil. S-a descoperit ca femeile din Asia ce au o dieta bogata in plante ce contin fitoestrogeni au sanse mai mici sa se imbolnaveasca de cancer la san. Cercetari recente ale fitoestrogenilor sugereaza ca au un rol important in reducerea cancerului mamar, a bolilor de inima si a simptomelor cauzate de menopauza.

Fitoestrogenii prin echilibrul lor natural de hormoni feminini stimuleaza dezvoltarea tesutului glandular al sanilor. Majoritatea femeilor ce consuma plante ce contin acesti fitoestrogeni au observat o crestere semnificativa in volumul si echilibrul sanilor lor.

BreastActives stimuleaza in mod natural dezvoltarea tesutului mamar. Pentru ca prin BreastActives corpul este incurajat in cadrul procesului sau de dezvoltare, produsul este sigur si rezultatele sunt reale.

Pentru explicatii detaliate asupra ingredientelor extrase din plante, va rugam sa cititi sectiunea referitoare la ingrediente.

 

Produsul este sigur?

DA! Crema pentru marirea sanilor este produsa intr-un laborator din SUA atestat de FDA si este alcatuita din ingrediente active 100% naturale. BreastActives este considerat 100% sigur.

COMANDÃ ACUM!